Nugget meeting 2016

De Nugget meeting werd gehouden in het weekend van 24 en 25 september 2016. Net als in 2015 waren we te gast op camping de Grebbelinie in Renswoude (Utrecht). Op de camping hadden we het groepsveld tot onze beschikking met een aangrenzend toiletgebouw.

Voor meer informatie over camping de Grebbelinie:
Website

Nugget meeting
Zoals elk jaar was er geen programma. Het betrof een gewoon kampeer weekend waarbij niets moest en bijna alles mocht. Veel deelnemers gebruikten de meeting voor het uitwisselen van ervaringen en het verzamelen van tips en trucs over hun Nugget. En voor wie de omgeving wilde verkennen was in de buurt van Renswoude genoeg te zien. Ede en Amersfoort liggen op fietsafstand.

Zaterdagavond gingen we samen barbecue├źn. Hiervoor moest je wel zelf vlees e.d., drinken en een barbecue meebrengen. Had je geen BBQ? Geen probleem, er was altijd wel plaats op een BBQ van iemand anders. Natuurlijk was het niet verplicht om met de BBQ mee te doen. Zondagmorgen konden we nog even samen koffiedrinken.

De meeting werd gehouden op de zaterdag en zondagmorgen maar net als voorgaande jaren was het mogelijk om al eerder te komen. Veel deelnemers kwamen aan op de vrijdagavond.

Kosten deelname
Voor deelnemers van het Nugget betalden ze 17,00 voor de Nugget met 1 of 2 personen en 6A elektrisch. Dit bedrag was per overnachting en exclusief toeristen- en milieuheffing. Voor elk kind kwam daar 3,25 per overnachting bij. Ook dit was exclusief de toeristen- en milieuheffing. De toeristen- en milieuheffing bedroegen samen 1,05 per persoon per overnachting. Huisdieren waren het weekend gratis, net als WiFi.

Alle kampeerkosten werden bij aankomst betaald aan de camping.

Bij slecht weer konden we een tent voor 75,- huren. Dit bedrag zou dan verdeeld worden over het aantal aanwezige Nuggets en zou dus nog bovenop de kampeerkosten die aan de camping worden betaald. Ik haalde tijdens het weekend bij iedereen het bedrag op.

Aanmelden meeting
Wil je bij de meeting aanwezig zijn of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] met hierin de volgende informatie:
- Naam
- Adres
- Postcode
- Woonplaats

- De voornamen van de personen die aanwezig zijn
- Het aantal huisdieren
- Op welke dagen jullie aanwezig zijn

Wij verzamelen alle gegevens en mailen deze in een lijst door aan de camping.


Vriendelijke groeten,
Carl en Annet Runge
Emmen
06-22488054